ПРАЗНИК НА ЦПШ МАЛЬОВИЦА С ПРЕХОДИ В РАЙОНА 21 и 22 ЯНУАРИ /Събота и Неделя/

ПРАЗНИК НА ЦПШ МАЛЬОВИЦА С ПРЕХОДИ В РАЙОНА

21 и 22   ЯНУАРИ /Събота и Неделя/

 

Хубав празник сред алпийския „стадион” на България, под символа на българското планинарство – красивата Мальовица !

 

21.01 /Събота/    Сборен пункт в 7,45ч на Руски паметник. Тръгване с придружаващ транспорт и пристигане през Самоков до ЦПШ Мальовица. Каране на ски, разходка до хижа Мальовица и други любими дейности… Организиране на импровизирана целодневна трапеза под Двата бора на Меча поляна, като скарата и питиетата са от фирмата.  Пренощуваме в Чайна Мальовица – планинарска вечер !

 

22.01 /Неделя/    Отново каране на ски, разходки и други дейности. Които желаят, ще направим преход от ЦПШ до хижа Вада, където ще обядваме и осле пеша 6 км до разклона на шосето, откъдето се качваме в нашия придружаващ транспорт и се прибираме в София не по-късно от 19 ч.

 

ЦЕНА: 80 лв – за хонорара и разходите на водача

Останалите разходи за транспорт, планинска застраховка, нощувка със закуска, скара и алкохол, възлизат на около 65 лв.

 

Екипировка: За скиорите – скиорска. За преходите – зимни обувки, щеки, студо и ветроустойчиви горнище и долнище, зимна шапка, слънчеви очила, стабилни зимни ръкавици, челно осветление и т.н. За всички останали – нормална зимна без нищо специално.

Записване: срещу 3-те имена, ЕГН и GSM за тези, които нямат планинска застраховка и 2-те имена + GSM за тези, които имат, до запълване на групата. Заплащане на място.

Минимум 10 участника.

Трудност: всички дейности в зимни условия.

Posted in 1.