ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ГРЪЦКИЯ ОСТРОВ РОДОС С ИЗКАЧВАНЕ ПЪРВЕНЕЦА МУ – ВРЪХ АТАВИРОС /1215м/ 8 – 13 ЮНИ

ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ГРЪЦКИЯ ОСТРОВ РОДОС С ИЗКАЧВАНЕ ПЪРВЕНЕЦА МУ – ВРЪХ АТАВИРОС /1215м/

8 – 13   ЮНИ

 

Един от най-големите и красиви гръцки острови, предлагащ ни и планинарски емоции !

 

 

8.06 /Събота/    Тръгване в 7,00 ч с придружаващ транспорт от Руски паметник в София. През ГКПП Свиленград/Капъкуле, Одрин, Дарданелите /с ферибот при Галиполи/ и нощувка на палатки преди Измир.

9.06 /Неделя/    Край Измир се достига до Мармарис, където се нощува в палатки.

10.06 /Понеделник/    С ферибот /17,00ч/ се отива до главния град на острова – едноименния Родос /17,45ч/, като бивачните съоръжения остават в нашия транспорт, който остава в Мармарис /фериботът превозва само хора, без транспортни средства/.  Наемане микробус на рентакар и достигането до хотела в подножието на планината.

11.06 /Вторник/    Изкачване на връх Атавирос и обратно до хотела /всичко 4-5 часа/. Подхождане с транспорта и разглеждане на културно-исторически забележителности извън град Родос. Прибиране в Родос и освобождаване на рентакара. Разглеждане на град Родос. Нощувка в семеен хотел.

12.06 /Сряда/    С ферибота /9,00ч/ обратно до Мармарис /9,45ч/. Разглеждане на курорта и отпътуване с нашия транспорт, като се нощува на палатки след ферибота на Дарданелите.

13.06 /Четвъртък/    По обратния път прибиране в България и София до 20,00ч.

 

ЦЕНА: 795,00 лв

Цената включва: придружаващ транспорт, рентакар в острова, 2 ферибота в двете посоки, 2 нощувки в хотели, 3 нощувки във фирмени палатки, медицинска застраховка, водач от фирмата.

Екипировка: като за ниска българска планина в междинен сезон – против дъжд, челно осветление, евентуално щеки, спален чувал, шалте, бански.

Записване: до попълване на групата срещу поне 50% от цената, фотокопие на ЛК и GSM.

Минимум 6 участника.

Трудност: лека.

Posted in 2019.