Галерии и пътеписи

Разгледайте снимки от мои пътешествия, изкачвания на върхове и планинарски походи


Айланд пик

Айланд пик – снимки

Аконкагуа

Снимки от Аконкагуа

Атон

Снимки от Атон - Гърция

Дяволският град

Снимки от Дяволския град - Сърбия. Разгледайте невероятни снимки от сръбската местност Дяволския град. Едно от най-интересните места създадени от природата в Сърбия. 

Културно пътешествие в Непал

Непал - една от най-интересните далечни дестинации. Предлагаме Ви един особен поглед от културния живот и бита на хората от Непал. Културно пътешествие в Непал е една от най-вълнуващите далечни дестинации предлагана от Туроператор "ТРЕККИНГ" ООД.

Монблан

Снимки от изкачване на Монблан. Монблан (4810 метра) е най-високият връх на Алпите и цяла Западна Европа.Разположен е на френско-италианската граница, която според договор от 1861 г. преминава през най-високата точка на върха.

Непал

Релефът на Непал е разнообразен за малката държава, като в южната част се намира влажната Тераи, а на север се издигат Хималаите. Осем от десетте най-високи върха в света се намират на територията на Непал. 

Пелопонес

Снимки от невероятното пътешествие на полуостров Пелопонес. Името Пелопонес произлиза от гръцката митология, по-точно легендата за героя Пелопс, който завладял целият регион. Името Пелопонес означава "Остров на Пелопс".

 

Перу

Перу е световноизвестна със своите паметници от миналото. Културите на ЧимуЧаван, Инка и др. са оставили след себе си немалко исторически загадки – величественият град Мачу Пикчу, дворцимавзолеипирамиди и множество постройки в долината Ламбаске

Снимки от Гиона и Вардусия – Гърция

Снимките са предоставени от д-р Славян Стоилов , Гинка и Бельо Кутелови

Фуджияма , Япония

Гора от небостъргачи, невероятни транспортни съоръжения, подземни градове, „летящи” влакове, автоматика, електроника, кибернетика, роботика, чистота, усмихнати и спокойни хора, невъзможна мащабност – всичко това е символ на тази уникална страна !  Има, разбира се и друг символ – белият конусовиден връх, който заедно с оранжевото кълбо на изгряващото слънце и цъфналата вишна, също означава Япония !

 

Пътеписи