ТРАДИЦИОННО ПРЕДКОЛЕДНО НА ХИЖА ОСОГОВО 19 и 20 ДЕКЕМВРИ

ТРАДИЦИОННО ПРЕДКОЛЕДНО НА ХИЖА ОСОГОВО

19 и 20 ДЕКЕМВРИ

Една прекрасна традиция с много празнично настроение, музика, песни, танци, подаръци, викторина и…с немного, но качествено ходене !!!

19.12 /Събота/ Тръгване от Руски паметник в София с придружаващ транспорт в 9,00ч. През Радомир и Кюстендил достигане хижа Осогово в едноименната планина. Още същия ден ще направим лека разходка до хотел 3-те буки за по едно питие и обратно. Следва планинарска вечер с много жива музика, танци, предметна викторина и т.н. В хижата се продава за ядене и пиене.

20.12 /Неделя/ След масовото ставане от дълбок и здравословен сън, изкачваме връх Кюнека и се прибираме за обяд в хижата. Тръгваме с транспорта за София, но при село Богослов се отбиваме да видим уникалната гора от Секвоя-гигантея, голяма рядкост за нашите ширини.

ЦЕНА: 135,00 лв

Цената включва: придружаващ транспорт, 1 нощувка в хижа, планински водач, жива музика, подаръци за викторината, планинска застраховка, организационни разходи.

Екипировка: зимна – яке и панталони /студо и ветроустойчиви/, зимни трекинг обувки, ръкавици, шапка, гети, челно осветление, сгъваеми щеки и др.

Записване: срещу цената, трите имена, ЕГН, GSM, до запълване на групата.

Минимум 6 участника.

Трудност: и леко и трудно…

Posted in 1.