СЕМИНАР ПО НАРОДНИ ТАНЦИ НА БЕЛО КАМЕНЕ В СРЕДНА ГОРА СЪВМЕСТНО С „Хоро на баир” 29 АПРИЛ – 1 МАЙ 2017

СЕМИНАР ПО НАРОДНИ ТАНЦИ НА БЕЛО КАМЕНЕ В СРЕДНА ГОРА СЪВМЕСТНО С „Хоро на баир”

29   АПРИЛ – 1   МАЙ

 Сред безкрайните гори на бунтовната Средна гора !

 29.04 /Събота/    Тръгване в 7,00ч от Руски паметник в София с придружаващ транспорт. Пристигане около 11,00ч на Бело камене, настаняване, обяд и разпределение на участниците в групи за начинаещи и напреднали. Следобяд – занимания по групи. Нощувки на бунгала или на палатки според желанието на участниците.

30.04 /Неделя/    Закуска. От 8,00ч занимания с начинаещата група, а другата с водач се изкачва до хижа Фенера, връх Кози грамади, и тракийската резиденция до него и връщане обратно /общо около 6 часа пеша за деня/. Следобед – смяна на групите. Вечеря около 19,30ч.

1.05 /Понеделник/    Предиобед – занятия /теория и практика/. Обяд и отпътуване около 14,00ч. След село Старосел отбиване за около час и половина до светилището Гарванов камък за общи снимки и разглеждане. Прибиране в София около 19,00ч.

ЦЕНА: 80,00 лв

 Цената включва: двама хореографи и двама планински водачи. Всички останали разходи – транспорт, 2 нощувки и храна са за сметка на участниците. Спането в собствени палатки е безплатно. Нощувка в бунгалата е 15 лв /със собствен санитарен възел/.

Екипировка: като за ниска планина пролетно време. Които желаят – бивачни съоръжения /палатка, спален чувал и шалте/. Желателно е тези от участниците, които имат народни носии, да ги носят.

Записване: до 21 Април /Петък/ срещу цената, 3-те имена, № на ЛК и GSM.

Минимум 10 участника.

 

 

Posted in 1.